ΑρχικήΔομές Ισότητας των ΦύλωνΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ...

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (10/12) ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

- Advertisement -spot_img

meeting_londonΑναπτύσσει τις δράσεις της η Δομή Ισότητας της ΟΙΕΛΕ. Εκπρόσωποί της με εποπτεύουσα το στέλεχος της Δομής Εύη Οικονόμου συμμετείχαν σε διακρατική δράση στο Λονδίνο (3-6/11) με θέμα: «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων».
Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Δομής Ισότητας στη διακρατική επίσκεψη στο Λονδίνο

Την Τρίτη, 10/12 η Δομή Ισότητας της ΟΙΕΛΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) διοργανώνουν εργαστήριο με θέμα «Eργασιακή εμπειρία και θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία». Το εργαστήριο  θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη   10  Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16.30μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας , Χαλκοκονδύλη 13, Αθήνα , 7ος όροφος. Στο εργαστήριο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Περισσότερα για το εργαστήριο μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Οι συναδέλφισσες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη Δομή Ισότητας της ΟΙΕΛΕ, ή να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της μπορούν να επικοινωνήσουν με την εκπρόσωπο της Δομής Εύη Οικονόμου (τηλ: 210-5230819, 210- 5238148, email: isotita.oiele@oiele.gr)

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img