ΑρχικήΑνακοινώσειςΕκδήλωση ΟΙΕΛΕ και ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για την...

Εκδήλωση ΟΙΕΛΕ και ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για την κρίση και τις προοπτικές του εκπαιδευτικού επαγγέλματος στην Ελλάδα

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ και το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εκδήλωση για την κρίση, τις προκλήσεις και τις προοπτικές του επαγγέλματος του εκπαιδευτικού.

Ήδη ο δημόσιος διάλογος για την κρίση του εκπαιδευτικού επαγγέλματος έχει ξεκινήσει. Η ΟΙΕΛΕ έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή εθνικού διαλόγου για να αντιμετωπιστεί η κρίση αυτή που απειλεί όχι μόνο το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά το μέλλον της χώρας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι θέσεις της Ομοσπονδίας και ταυτόχρονα ερευνητές του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ και ακαδημαϊκοί θα παρουσιάσουν σημαντικά ερευνητικά στοιχεία για το εκπαιδευτικό επάγγελμα.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img