ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΣΔΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ...

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΣΔΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- Advertisement -spot_img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ, παρουσία των αιρετών εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ, όπου εξετάστηκαν οι αιτήσεις χορήγησης/ανανέωσης εκπαιδευτικών αδειών ιδιωτικών εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (χθες έγινε η αντίστοιχη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις άδειες των συναδέλφων της πρωτοβάθμιας). Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο μέγιστος αριθμός αδειών που θα εγκριθεί για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι 47.

Οι αιτήσεις ανανέωσης εγκρίθηκαν όλες εκτός από μια που ο/η εκπαιδευτικός είχε συμπληρώσει το χρονικό όριο εκπόνησης της διατριβής των 4 ετών. Από τις αιτήσεις χορήγησης νέων εκπαιδευτικών αδειών απερρίφθη 1 και 5 τέθηκαν σε εκκρεμότητα για διάφορους λόγους. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να επικοινωνούν από αύριο με την Ομοσπονδία για να ενημερωθούν σχετικά με την πορεία της αίτησής τους.

Τέλος, να τονίσουμε και πάλι ότι οι αποφάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων (ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ) για τις εκπαιδευτικές άδειες των ιδιωτικών εκπαιδευτικών έχουν εισηγητικό χαρακτήρα. Την τελική απόφαση έγκρισης και υπογραφής έχει η Υπουργός Παιδείας.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img