ΑρχικήΑνακοινώσεις"Εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές" - Εντυπωσιακή η παρουσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στα...

“Εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές” – Εντυπωσιακή η παρουσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

- Advertisement -spot_img

“Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές”. Το σύνθημα αυτό ακούστηκε από χιλιάδες εργαζόμενους και νέους που πλημμύρισαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τους δρόμους, ζητώντας ισονομία, δημόσια αγαθά, λειτουργικό κράτος, μια καλύτερη ζωή.

Για μια ακόμη φορά η παρουσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συνάδελφοι απήργησαν, παρά τις πιέσεις και τις απειλές, και δεκάδες βρέθηκαν στα μπλοκ της ΟΙΕΛΕ, του ΣΙΕΛ και του ΣΙΕΛΒΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σοβαρή καταγγελία: Γονείς απειλούσαν εκπαιδευτικούς που κατέβηκαν σε απεργία

Μια καταγγελία που γεννά θλίψη και προβληματισμό έφτασε σήμερα στην Ομοσπονδία. Σε μη κερδοσκοπικό σχολείο της Αθήνας που διακρίνεται για το καλό εκπαιδευτικό κλίμα και τις ικανοποιητικές εργασιακές συνθήκες, εξαγριωμένοι γονείς τηλεφωνούσαν σε εκπαιδευτικούς, απειλώντας Θεούς και δαίμονες, ασκώντας ένα χωρίς προηγούμενο bullying, επειδή ο σύλλογός τους αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργία της ΟΙΕΛΕ. Προειδοποιούμε τους “αγανακτισμένους γονείς” ότι, αν συνεχιστεί η πρωτοφανής αθλιότητα ενάντια στους δασκάλους των παιδιών τους,  θα υποχρεωθούμε να στηρίξουμε πολιτικά και νομικά με κάθε πρόσφορο μέσο τους συναδέλφους μας και να δώσουμε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img