ΑρχικήΕιδήσειςΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΑΝΑΤ....

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ ενημερώθηκε σήμερα από εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολικών μονάδων της Παλλήνης ότι ένα έθιμο ετών καταστρατηγείται και ότι για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν σχολεία στην πόλη την ημέρα εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Τρύφωνα. Σύμφωνα με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η εντολή αυτή εκδόθηκε προς τις σχολικές μονάδες μετά από απάντηση του Δημάρχου της πόλης σε ερωτήματά τους. Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι δεν πρόκειται για επίσημη αργία με αποτέλεσμα οι Διευθύνσεις να υποχρεωθούν να αποστείλουν σχετική ενημερωτική οδηγία στις σχολικές μονάδες.

Επειδή η μη τήρηση της αργίας κατά την εθιμική διαδικασία αναστατώνει τον προγραμματισμό γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, η ΟΙΕΛΕ με έγγραφά της ζήτησε τόσο από το Δήμο Παλλήνης όσο και από τις οικείες Δ/νσεις Εκπαίδευσης να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ισχύσει η 1η Φεβρουαρίου ως ημέρα αργίας για όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΙΕΛΕ στον Δήμο Παλλήνης.

Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΕΙΛΕ στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img