ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ...

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ – ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ

- Advertisement -spot_img

Συνάδελφοι μας ενημέρωσαν ότι ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, κυρίως νηπιαγωγεία και σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στη Θεσσαλονίκη και στην περιοχή που εποπτεύει η Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας σκοπεύουν να παραβιάσουν την απαγόρευση λειτουργίας που ισχύει για όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, για την Παρασκευή και τη Δευτέρα λόγω της διεξαγωγής των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ επικοινώνησε με εκπροσώπους των Διευθύνσεων στη Θεσσαλονίκη και υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι κανένα ιδιωτικό σχολείο στην πόλη δεν θα λειτουργήσει. Παράλληλα, εστάλη επιστολή προς τη Διεύθυνση Π.Ε. Β’ Αθήνας με ενημέρωση για εκπαιδευτήρια που δήλωσαν σε γονείς και εκπαιδευτικούς ότι θα αγνοήσουν την απαγόρευση και θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που τα σχολεία τους προτίθενται να ανοίξουν αύριο ή τη Δευτέρα να ενημερώσουν άμεσα την Ομοσπονδία.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img