ΑρχικήΕιδήσειςΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ...

ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – Η ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

- Advertisement -spot_img

Η Ομοσπονδία έλαβε σήμερα επιστολή από το Ειρηνοδικείο Νεάπολης Λακωνίας με την οποία μας κοινοποιείται μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία για ένα ιδιωτικό σχολείο-φάντασμα «για μικρά παιδιά» που δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας, δεν γνωρίζει κανείς ποιοι και με ποια προσόντα διδάσκουν, δεν είναι γνωστό ποιοι μαθητές φοιτούν, με ποιο ωρολόγιο πρόγραμμα και υπό ποια διεύθυνση.
Το «σχολείο» αυτό λειτουργεί ως τμήμα γραφείου μιας Ψυχολόγου-Παιδοψυχολόγου της περιοχής, όπου παρέχονται υπηρεσίες εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας, ψυχιατρικής, ειδικής παιδαγωγικής. Μάλιστα, κατά την καταγγελία, οι εργαζόμενοι εκεί εργάζονται χωρίς να είναι δηλωμένοι στο ΙΚΑ και για τις υπηρεσίες δεν κόβονται αποδείξεις. Σε ό, τι αφορά το «σχολείο», το γραφείο ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «πρόγραμμα», ωστόσο είναι προφανές ότι είναι επείγουσα η ανάγκη παρέμβασης των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας.
Η Ομοσπονδία θα βοηθήσει τη δικαιοσύνη να διαλευκάνει τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα ζητήσει την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας.
Διαβάστε εδώ  την καταγγελία που μας κοινοποίησε το Ειρηνοδικείο Νεάπολης:

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img