ΑρχικήΑνακοινώσειςH ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ «ΝΕΑ...

H ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ», ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

- Advertisement -spot_img

Μετά από δημοσίευμα (που μάλιστα υπήρξε και πρωτοσέλιδο «χτύπημα») κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Νέα Γενιά Ζηρίδη» τίθεται σε πλειστηριασμό σήμερα 19 Απριλίου, εξαιτίας τραπεζικών χρεών υπήρξε επικοινωνία με την Ομοσπονδία πολλών συναδέλφων μας που υπηρετούν εκεί και που εύλογα αγωνιούν τόσο για την τύχη του σχολείου όσο και για  το μέλλον τους.

Η ΟΙΕΛΕ τίθεται στο πλευρό των εργαζόμενων του σχολείου και καλεί σε διάλογο την Παρασκευή εκπροσώπους της ιδιοκτησίας και της Διεύθυνσης για να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση. Θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να υπάρξει διαφανής και συνολική ενημέρωση για τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ιστορικό αυτό σχολείο τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία (όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα).

Η Ομοσπονδία μας θα ενημερώσει με δημόσια ανακοίνωση για τις επαφές με τους εκπροσώπους του σχολείου και για τις όποιες εξελίξεις πρόκειται να λάβουν χώρα για το μέλλον του.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img