ΑρχικήΑνακοινώσειςH καταπληκτική παιδική παράσταση «Ρομπέν των Δασών» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με...

H καταπληκτική παιδική παράσταση «Ρομπέν των Δασών» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με έκπτωση για τους κατόχους της κάρτας ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ

- Advertisement -spot_img

Μια σημαντική προσφορά εξασφάλισε η Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.  Οι κάτοχοι της κάρτας ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ θα έχουν έκπτωση για να παρακολουθήσουν την καταπληκτική παράσταση «Ρομπέν των Δασών» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και θα συνεχιστεί μέχρι τον Απρίλιο του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, με την προσκόμιση της κάρτας ΟΙΕΛΕ το εισιτήριο από 10€ και 12€ (παιδικό και ενηλίκων) θα μειωθεί στα 8€ ανά άτομο. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μας ενημέρωσε ότι η τηλεφωνική κράτηση είναι απαραίτητη για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι :

Παιδική Σκηνή: 2109327356 και 2109327287

Τηλ. Κέντρο: 2109315600

Επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια και προσκλήσεις, καλό είναι να κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να γίνετε κάτοχος της κάρτας ΟΙΕΛΕ-ΣΙΕΛ, επικοινωνείτε με την Ομοσπονδία ή με εκπροσώπους μας στα σχολεία. Οι έχοντες ήδη κάρτα πληρώνουν τη συνδρομή τους και μέσω e-banking (δείτε λεπτομέρειες εδώ).

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο πιο γνωστός και αγαπημένος ήρωας όλων των εποχών επισκέπτεται φέτος και για όλη τη θεατρική χρονιά την Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Ο Ρομπέν των Δασών, εμβληματικός και ατίθασος, έρχεται να αποκαταστήσει την αδικία, να συντρέξει τους φτωχούς και να υπερασπιστεί με τόλμη αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Υπέροχοι συντελεστές και σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται επί σκηνής και μας παρουσιάζουν μία σπουδαία παράσταση που θα αγαπήσουμε, θα γελάσουμε και θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου

Δείτε εδώ το διαφημιστικό κλιπ για την παράσταση

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img