ΑρχικήΕιδήσειςΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

- Advertisement -spot_img

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα ολοκληρώνεται μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο να αποκτήσει η Ομοσπονδία μας ένα ηλεκτρονικό σπίτι που θα διαφέρει από τις τυπικές σελίδες των σωματείων.

Στόχος μας να φτιάξουμε ένα ζωντανό ιστότοπο, με καθημερινή ενημέρωση για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στον κόσμο της εκπαίδευσης και ιδίως για όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο μας. Η απρόσμενη ανταπόκρισή σας με 2.500 χιλιάδες περίπου επισκέψεις ημερησίως αποδεικνύει ότι σε μεγάλο βαθμό πετύχαμε το στόχο μας.

Η τελική μορφή της ιστοσελίδας που παραδίδεται σήμερα έχει σαν στόχο να εμβαθύνει την ενημέρωσή σας. Κεντρικό ρόλο παίζει σ’ αυτό το «Παρατηρητήριο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης». Στο χώρο αυτό του site ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για όλο το φάσμα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, από τα ιδιωτικά σχολεία μέχρι τα Κολλέγια και τα ΙΕΚ. Κυρίως, όμως, μπορεί να έχει καθημερινή ενημέρωση για το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ, το Ινστιτούτο εκπαιδευτικής έρευνας της Συνομοσπονδίας που διεξάγει πλήθος επιστημονικών ερευνών για την ελληνική εκπαίδευση και τα στοιχεία τους αξιοποιούνται όχι μόνο από το Υπουργείο Παιδείας και τις ελληνικές αρχές αλλά και από το Ευρωκοινοβούλιο. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με όλους τους εκπαιδευτικούς που θα εγγραφούν για το newsletter μας. Στο μέλλον θα επιχειρήσουμε να διασυνδεθούμε και με τα social media, ώστε η φωνή της Ομοσπονδίας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στον κόσμο του διαδικτύου.

Τους τελευταίους μήνες η ιστοσελίδα της ΟΙΕΛΕ δεν αποτέλεσε μόνο πηγή ενημέρωσης για χιλιάδες συναδέλφους, αποτέλεσε επίσης «όπλο» επικοινωνίας της Ομοσπονδίας στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου τα κατεστημένα ΜΜΕ αποκλείουν τη φωνή των συνδικάτων, κατασυκοφαντώντας τους εργαζόμενους κατ’ εντολή των δυνάμεων της αγοράς. Χωρίς όμως τις δικές σας παρατηρήσεις και τη δική σας συμμετοχή, η ιστοσελίδα δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. Γι’ αυτό περιμένουμε τα σχόλιά σας, τις καταγγελίες σας, τις προτάσεις σας, ώστε το καινούριο μας site να αποτελέσει πράγματι το ζωντανό ηλεκτρονικό στέκι για κάθε ιδιωτικό εκπαιδευτικό.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ                                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img