ΑρχικήΑνακοινώσειςΗ παρουσία ιδιωτικών εκπαιδευτικών με συμμετοχή στην ΟΙΕΛΕ και στα σωματεία της...

Η παρουσία ιδιωτικών εκπαιδευτικών με συμμετοχή στην ΟΙΕΛΕ και στα σωματεία της στις αυτοδιοικητικές εκλογές

- Advertisement -spot_img

Θετική ήταν η παρουσία ιδιωτικών εκπαιδευτικών με συμμετοχή στα κοινά του κλάδου μας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Αλέκος Γούλας, Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΙΕΛΕ και Πρόεδρος του ΣΙΕΛ, εξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με το δημοτικό συνδυασμό που κέρδισε την πλειοψηφία.

Ο Γιώργος Βέρρος, Πρόεδρος του σωματείου μας στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, εξελέγη μέσα στην πρώτη δεκάδα των υποψηφίων του συνδυασμού του στην Τρίπολη Αρκαδίας και μάλιστα με την πρώτη του συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εξαιρετική ήταν και η προσπάθεια, υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, του Θανάση Διαβολάκη, μέλους του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ και Αναπληρωτή Γραμματέα του ΣΙΕΛ, στον Πειραιά. Ο συνδυασμός “Ανταρσία στο Λιμάνι”, του οποίου ηγείται, αύξησε τα ποσοστά του από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είχε έντονη πολιτική παρουσία στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές με φιλεργατικές και αντιφασιστικές παρεμβάσεις.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την προσπάθειά τους και ελπίζουμε να συνεχίσουν να υπηρετούν τον τόπο τους, ανεξαρτήτως αν εξελέγησαν ή όχι, με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img