ΑρχικήΑνακοινώσειςΚαι ο ΣΙΕΛΒΕ συμμετέχει στην αυριανή απεργία των συνδικάτων - 12:30 στα...

Και ο ΣΙΕΛΒΕ συμμετέχει στην αυριανή απεργία των συνδικάτων – 12:30 στα γραφεία της ΟΙΕΛΕ η προσυγκέντρωση για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

- Advertisement -spot_img

Μετά τον ΣΙΕΛ, και ο ΣΙΕΛΒΕ, το δεύτερο μεγαλύτερο σωματείο της ΟΙΕΛΕ που εκπροσωπεί τους συναδέλφους στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετέχει στην αυριανή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η προσυγκέντρωση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών Αθήνας-Πειραιά για το συλλαλητήριο του Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της ΟΙΕΛΕ (Χαλκοκονδύλη και Πατησίων) στις 12:30. Κεντρικό μας σύνθημα “Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι εμπόρευμα, η κοινωνία πάνω από τα κέρδη”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΙΕΛΒΕ:

Ο ΣΙΕΛΒΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 για το σιδηροδρομικό δυστύχημα της 1ης Μάρτη στα Τέμπη.

Ο αδικαιολόγητος θάνατος δεκάδων συμπολιτών μας έχει σκεπάσει εδώ και μέρες σαν μαύρο πέπλο τις ζωές όλων μας· οι μαθητές μας στις τάξεις συζητούν καθημερινά για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία· παλιοί μαθητές μας συγκαταλέγονται στον μακρύ κατάλογο των νέων ανθρώπων που σκοτώθηκαν. Οφείλουμε ως εκπαιδευτικοί να δείξουμε με την στάση μας την συμπαράστασή μας στους οικείους των θυμάτων, αλλά και την απαίτησή μας να έρθουν στο φως όλες οι εγκληματικές πολιτικές, παραλείψεις ή πράξεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 12:00.

Η προσυγκέντρωση για το συλλαλητήριο

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img