ΑρχικήΑνακοινώσειςΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ...

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img
Έως και 3 χρόνια (!) έχει καθυστερήσει η έκδοση Μ.Κ. από ορισμένες Δ/νσεις Εκπαίδευσης. Μετά την αρχική κατάταξη των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε βαθμούς και Μ.Κ. του Ενιαίου Μισθολογίου που έγινε με βάση την προϋπηρεσία και τους -αναγνωρισμένους από τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ- μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους έως την 1-11-2011, ορισμένες Δ/νσεις Εκπαίδευσης (π.χ. Ανατ. Αττικής) εκδίδουν σε τακτά χρονικά διαστήματα νέα Μ.Κ. σε όσους τα δικαιούνται, ενώ άλλες δεν έχουν πράξει τίποτε πέραν της αρχικής κατάταξης. Το αποτέλεσμα είναι να μη λαμβάνουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί χρήματα που –πέραν πάσης αμφισβήτησης- δικαιούνται.
Εμφανίζεται επίσης το φαινόμενο ορισμένα σχολεία είτε να καθυστερούν να παραλάβουν τα Μ.Κ. που έχουν εκδώσει κάποιες Δνσεις Εκπαίδευσης, ενώ άλλα σχολεία τα παραλαμβάνουν μεν, δεν ενημερώνουν (και δεν πληρώνουν…) τους εκπαιδευτικούς δε.
Καλούμε τους συναδέλφους να επικοινωνήσουν με την ΟΙΕΛΕ σε περίπτωση που έχουν διαπιστώσει καθυστέρηση στην έκδοση Μ.Κ. ή στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αρνείται να καταβάλει τα (αναδρομικά) οφειλόμενα ποσά.
Σε χθεσινή επίσκεψη εκπροσώπου της ΟΙΕΛΕ στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας διαπιστώθηκε ότι μετά τις συνεχείς πιέσεις της Ομοσπονδίας εκδόθηκαν (μετά από 3 χρόνια..) ΜΚ για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής. Μόνο 4 εξ αυτών όμως τα έχουν παραλάβει (Λεόντειος, Χιλλ, Γουδέλη και Χατζήβεη). Καλούμε τους υπευθύνους των άλλων σχολείων της περιοχής να παραλάβουν τα νέα ΜΚ των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και να καταβάλλουν άμεσα τα χρήματα που οι συνάδελφοι δικαιούνται αναδρομικά.

Η ΟΙΕΛΕ προχώρησε σε νέα έγγραφη διαμαρτυρία για την καθυστέρηση έκδοσης ΜΚ από ορισμένες Δ/νσεις Εκπαίδευσης.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img