ΑρχικήΑνακοινώσειςΟι θέσεις των κομμάτων για την ιδιωτική εκπαίδευση: ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής - Την...

Οι θέσεις των κομμάτων για την ιδιωτική εκπαίδευση: ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής – Την Τετάρτη 10/5 η συνάντηση ΟΙΕΛΕ-ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -spot_img

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συναδέλφων μας για τις θέσεις των κομμάτων για την ιδιωτική εκπαίδευση, η ΟΙΕΛΕ δίνει σήμερα στη δημοσιότητα κείμενο θέσεων του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Στο κείμενο τονίζονται η αναγκαιότητα εργασιακής ασφάλειας για τους εκπαιδευτικούς των ιδιωτικών σχολείων, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η υποχρέωση της πολιτείας για την τήρηση συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής στις μονάδες ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Διαβάστε εδώ τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ιδιωτική εκπαίδευση θα εξειδικευτούν στη συνάντηση που θα έχει το Προεδρείο της ΟΙΕΛΕ με αντιπροσωπεία του Τομέα Παιδείας του Κινήματος την Τετάρτη 10/5.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα έχουμε δημοσιοποιήσει τις θέσεις των ΜέΡΑ25, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ (και σήμερα του ΠΑΣΟΚ) για την ιδιωτική εκπαίδευση. Αίτημα έχει σταλεί, επίσης, τόσο στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ όσο και στον τομέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΝΔ, για να στείλουν τις θέσεις του κυβερνώντος κόμματος, όμως παρά τις προσπάθειές μας (και τηλεφωνικά) να υπάρξει μια επικοινωνία, δεν έχουμε μέχρι στιγμής καμιά απάντηση. Θεωρούμε ότι μια παράταξη – και δη παράταξη εξουσίας – δεν θα πρέπει να κάνει προεκλογικά διάλογο μόνο με τους επιχειρηματίες αλλά και με τους εργαζόμενους σε έναν χώρο.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img