ΑρχικήΑνακοινώσειςΟΙΕΛΕ: Όλοι στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 16/6 κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου ΣΕΒ-Μητσοτάκη-Χατζηδάκη

ΟΙΕΛΕ: Όλοι στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 16/6 κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου ΣΕΒ-Μητσοτάκη-Χατζηδάκη

- Advertisement -spot_img

Με απόφασή του, το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ καλεί τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και κάθε πολίτη στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/6 στις 4μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Η Ομοσπονδία μας ήδη έχει καταθέσει δημόσια τη θέση της για το νομοσχέδιο και για τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις κατά του άθλιου νομοσχεδίου για την εργασία που από κοινού κατάρτισαν η κυβέρνηση με τον ΣΕΒ και την παρασιτική ολιγαρχία της χώρας με στόχο την περαιτέρω ηθική και οικονομική εξαθλίωση των εργαζόμενων, ώστε οι επιτήδειοι να συντηρήσουν και να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους σε καιρό κρίσης εις βάρος της συντριπτικής πλειονότητας της κοινωνίας.

Αυτή η κυβέρνηση τρέμει την οργή της κοινωνίας, το διαπιστώσαμε από το πλήθος των πανικόβλητων άρθρων και δημοσιευμάτων στα «πρόθυμα» ΜΜΕ μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης. Ας τους κάνουμε να αισθανθούν τη δύναμή μας. Είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας για τον καθένα μας, για τα παιδιά μας, για τις ζωές μας.

Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε όλοι μαζί.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img