ΑρχικήΑνακοινώσειςΟργή γονέων: Ωμή παρέμβαση παραγόντων της Εκκλησίας και πολιτικών κύκλων στα Εκπαιδευτήρια...

Οργή γονέων: Ωμή παρέμβαση παραγόντων της Εκκλησίας και πολιτικών κύκλων στα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου της Λάρισας! Εισαγγελική παρέμβαση για να αποκατασταθεί η ομαλότητα

- Advertisement -spot_img

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, όπως μας κατήγγειλαν γονείς μαθητών, στο ιστορικό σχολείο «Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου» στη Λάρισα. Μετά το δικαστήριο της περασμένης Παρασκευής και τις εκτιμήσεις των περισσότερων ότι θα αποκατασταθεί η ομαλότητα, η ιδιότυπη συμμαχία επιχειρηματικών, εκκλησιαστικών και πολιτικών παραγόντων που στοχεύει στην ιδιοκτησία του εκπαιδευτηρίου (και που στη δικαστική διαμάχη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν τόλμησε να στείλει ούτε έναν μάρτυρα!) προέβη εχθές σε μια ωμή παρέμβαση, ώστε να προλάβει εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση (και το φωτογραφικό υλικό) που λάβαμε, ομάδα ανθρώπων μεταξύ των οποίων ήταν (δυστυχώς) ο Μητροπολίτης Λάρισας Ιερώνυμος και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Κατσαρός, μετέβη στο σχολείο προκειμένου να επηρεάσει καταστάσεις, μετά τη διαφαινόμενη νομική ήττα. Πρόκειται για μια άνευ προηγούμενου, στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση, κατάσταση που εύλογα προκαλεί ανησυχία στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα υφίστανται αδιανόητες πιέσεις. Είναι, δε, θλιβερό η τοπική Εκκλησία – πάντοτε σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν γονείς –  να εμφανίζεται ως συμμέτοχος σε επιχειρηματικά παιχνίδια και μάλιστα στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει η – πάντοτε καλά ενημερωμένη – ιστορική εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία», προκλήθηκε εισαγγελική παρέμβαση για όσα συμβαίνουν στο σχολείο. Ευχόμαστε ειλικρινά η παρέμβαση της δικαιοσύνης να βοηθήσει προκειμένου να σταματήσει η έκρυθμη κατάσταση στο σχολείο, να αποκατασταθεί η ηρεμία και το αρμονικό εκπαιδευτικό κλίμα και να συνεχίσουν τα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου την πετυχημένη πορεία τους στο χρόνο παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στα παιδιά.

 

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img