ΑρχικήΑνακοινώσειςΠαραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή του Γ.Γ. της ΟΙΕΛΕ...

Παραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή του Γ.Γ. της ΟΙΕΛΕ Δημήτρη Κάζαγλη

- Advertisement -spot_img

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό έλαβε χώρα την Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για το Παραολυμπιακό Πανόραμα, μια διοργάνωση της  Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκαν υπό μορφή επίδεξης για τους θεατές τα  Παραολυμπιακά αθλήματα (Μπότσια, Αντισφαίριση με αμαξίδιο, Ξιφασκία με αμαξίδιο, Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο, Ποδόσφαιρο ακρωτηριασμένων). Όπως είναι γνωστό, Προπ0νητής της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας με Αμαξίδιο είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΟΙΕΛΕ Δημήτρης Κάζαγλης, ο οποίος έχει καταγράψει στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες σε ολυμπιακό, παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Δημήτρης και οι τρεις αθλητές του (Γιάννης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Ατζολιδάκης, Απόστολος Δαβής) εντυπωσίασαν τους θεατές με την επίδειξη του αθλήματος, το οποίο απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και ρυθμό. Κυρίως όμως όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος είχαν την ευκαιρία να δουν νέους ανθρώπους με ισχυρή θέληση και αγάπη για τη ζωή και τον αθλητισμό.

Το επόμενο διάστημα  η Ομοσπονδία, με την καθοδήγηση του Δημήτρη Κάζαγλη, θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη διάδοση του παραολυμπιακού αθλητισμού στα σχολεία και για την επιμόρφωση των συναδέλφων.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img