ΑρχικήΑνακοινώσειςΠαροχές κάρτας ΟΙΕΛΕ: Λίστα θεάτρων

Παροχές κάρτας ΟΙΕΛΕ: Λίστα θεάτρων

- Advertisement -spot_img

Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων, ξεκινούμε σήμερα την παρουσίαση των προνομίων-παροχών που συνοδεύουν την κάρτα ΟΙΕΛΕ.

Με την εγγραφή σε κάποιο σωματείο της ΟΙΕΛΕ (για παράδειγμα, στον ΣΙΕΛ που εκπροσωπεί τους εκπαιδευτικούς των ιδιωτικών σχολείων στην Αττική) και την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής, το εγγεγραμμένο μέλος γίνεται κάτοχος κάρτας που παρέχει εκπτωτικά προνόμια σε σειρά φορέων. Στόχος μας είναι το ποσό της ετήσιας συνδρομής (28 ευρώ) να «επιστρέφεται» πολλαπλάσια στον συνάδελφο μέσω των παροχών που εξασφαλίζουμε (για την εγγραφή σας στον ΣΙΕΛ μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία της ΟΙΕΛΕ ή σε συνδικαλιστή της ΟΙΕΛΕ στο χώρο εργασίας σας, ενώ για τον τρόπο εξόφλησης της συνδρομής μπορείτε να δείτε εδώ).

Λίστα θεάτρων

Η Ομοσπονδία μας αναγνωρίζοντας την παιδευτική αξία του θεάτρου και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου εκπαιδευτικού παρέχει και την φετινή χρονιά στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της τη δυνατότητα έκπτωσης  στην τιμή του εισιτηρίου σε επιλεγμένες θεατρικές σκηνές .

Την λίστα των θεάτρων μπορείτε να δείτε εδώ.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img