ΑρχικήΑνακοινώσειςΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

- Advertisement -spot_img

Πρόσφατα αναφερθήκαμε με δημοσίευμά μας στο ζήτημα που έχει προκύψει με την επιλογή στελεχών της εκπαίδευσης μετά την απόφαση του ΣτΕ. Η Ομοσπονδία μας εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να διαμορφωθεί μια νέα διαφανής και αξιοκρατική πρόταση για τον τρόπο επιλογής των Διευθυντών των σχολείων. Είναι, δε, πάγια θέση της ΟΙΕΛΕ το ότι οι Διευθυντές στα ιδιωτικά σχολεία θα πρέπει να τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο επιλογής στελεχών στη δημόσια εκπαίδευση για να τερματιστεί η σημερινή κατάσταση αδιαφάνειας και ανομίας που συντηρείται από το γεγονός ότι την επιλογή κάνει αποκλειστικά ο σχολάρχης.

Η Ομοσπονδία έχει ζητήσει να ξεκινήσει ένας ευρύς διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το ζήτημα. Επειδή επιδιώκουμε οι θέσεις της ΟΙΕΛΕ να διαμορφώνονται μέσα από έναν διάλογο με τους συναδέλφους, ζητούμε να αποστείλετε (ανώνυμα ή επώνυμα) στο e-mail της Ομοσπονδίας (oieleomospondia@gmail.com)  τις απόψεις σας για τα κριτήρια επιλογής των διευθυντών των σχολείων σε ηλεκτρονικό μήνυμα με τίτλο «Διευθυντές Σχολικών Μονάδων».

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img