ΑρχικήΔομές Ισότητας των ΦύλωνΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΩΝ

- Advertisement -spot_img

ergastirio_isotitas_2 Η  Δομή Ισότητας των Φύλων της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών  Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) στα πλαίσια της προώθησης και ενίσχυσης της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων πραγματοποίησε χθες   Τρίτη,   10  Δεκεμβρίου 2013 στα γραφεία της Ομοσπονδίας εργαστήριο ενδυνάμωσης με θέμα «Eργασιακή εμπειρία και θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία» με εκπαιδεύτρια  την κα. Ξένια  Κουτεντάκη.

Σκοπός του  εργαστηρίου  ήταν να αναδειχθεί το σύνολο των δραστηριοτήτων που οργανώνονται γύρω από την ένταξη των γυναικών στην αγορά εργασίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, όταν όλοι οι στατιστικοί δείκτες αποδεικνύουν ότι η ανεργία την περίοδο της κρίσης πλήττει δυσανάλογα τις γυναίκες. Εκκινώντας από την προσωπική εμπειρία των εκπαιδευομένων εξετάστηκαν οι συσχετίσεις οικογενειακού και εργασιακού βίου και στη συνέχεια επιχειρήθηκε η γενίκευση των συμπερασμάτων στο γενικό πληθυσμό. Στο πολύ επιτυχημένο βιωματικό εργαστήριο συμμετείχαν αρκετές εκπαιδευτικοί.

Οι συναδέλφισσες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη Δομή Ισότητας της ΟΙΕΛΕ, ή να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της μπορούν να επικοινωνήσουν με την εκπρόσωπο της Δομής Εύη Οικονόμου (τηλ: 210-5230819, 210- 5238148, email: isotita.oiele@oiele.gr)

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img