ΑρχικήΑνακοινώσειςΣυνάντηση εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας

Συνάντηση εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας

- Advertisement -spot_img

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση, στο πλαίσιο ενημέρωσης της ΟΙΕΛΕ για τις εργασιακές συνθήκες στα ιδιωτικά σχολεία, εκπροσώπων του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Αθανάσιο Παλλάντζα. Την ΟΙΕΛΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστόπουλος και ο Β Αντιπρόεδρος Χρήστος Σαρρής.

Οι εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ αναφέρθηκαν στην εντεινόμενη  παραβατικότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης με τις παραβιάσεις του ωραρίου των εκπαιδευτικών, την καταστρατήγηση του ωρολόγιου προγράμματος και τις συνθήκες υπερεκμετάλλευσης  των συναδέλφων μας. Ζητήθηκε από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης η ενίσχυση της εποπτείας στα ιδιωτικά σχολεία και η στενή συνεργασία με την ΟΙΕΛΕ έτσι ώστε να καταγράφονται οι παρανομίες και να ελέγχονται οι παραβάτες. Έγινε αναφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραβίασης της νομοθεσίας και ζητήθηκε ενημέρωση για την εξέλιξη των υποθέσεων αυτών.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Εκπαίδευσης τόνισε ότι η υπηρεσία, παρά τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τηρείται η νομιμότητα. Ανέφερε ότι σέβεται το έργο της ΟΙΕΛΕ και την προσφορά της στο χώρο της εκπαίδευσης, προσθέτοντας ότι επιτελεί μία αποστολή σε έναν εξαιρετικά δύσκολο εργασιακά χώρο.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση για συνέχιση της στενής συνεργασίας και για προσπάθεια ενίσχυσης της εποπτείας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img