ΑρχικήΑνακοινώσειςΣυνέχεια στην προεκλογική εκμετάλλευση των ιδιωτικών σχολείων και των μαθητών τους -...

Συνέχεια στην προεκλογική εκμετάλλευση των ιδιωτικών σχολείων και των μαθητών τους – Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ για την απαράδεκτη δήλωση Ζουράρι

- Advertisement -spot_img

Φαίνεται πως κάποιοι επιμένουν να εμπλέκουν τα ιδιωτικά σχολεία και ιδίως τους μαθητές τους στην προεκλογική αντιπαράθεση. Πρόσφατα η ΟΙΕΛΕ ανέδειξε την προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να μετατρέψουν ορισμένα ιδιωτικά σχολεία σε χώρους …προεκλογικών συγκεντρώσεων. Προχθές ήταν η σειρά του Βουλευτή Κ. Ζουράρι που καταφέρθηκε με απαράδεκτους, υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά μαθητών των ιδιωτικών σχολείων. Σχετικά με τη δήλωση Ζουράρι υπήρξε η ακόλουθη τοποθέτηση του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Γ. Χριστόπουλου στα social media.

“Ως δάσκαλος, από τα χέρια του οποίου πέρασαν δεκάδες παιδιά, αλλά και ως Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, θεωρώ απαράδεκτη την έκφραση που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις για τους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων. Τα παιδιά δεν “ευθύνονται” ούτε για το όποιο οικονομικό status των οικογενειών τους ούτε για το πώς ορισμένοι γονείς τα μεγαλώνουν. Δεν επιλέγουν αυτά σε ποιο σπίτι θα γεννηθούν (και να σημειωθεί ότι πολλά ιδιωτικά σχολεία, ιδίως της γειτονιάς, απευθύνονται στο μέσο γονιό κι όχι στην ελίτ).

Ας αφήσουμε τα παιδιά έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση. Δεν φταίνε σε τίποτα”.
- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img