ΑρχικήΑνακοινώσειςΤο ΕΠΑΛ ΤΕΕΝΣ Χίου («Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών») είναι το 9ο...

Το ΕΠΑΛ ΤΕΕΝΣ Χίου («Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών») είναι το 9ο ιδιωτικό σχολείο που στηρίζει το Πρόγραμμα CERN 2022!

- Advertisement -spot_img

Η ΟΙΕΛΕ ενημερώνει πως ένα ακόμη ιδιωτικό σχολείο, το ΕΠΑΛ ΤΕΕΝΣ Χίου («Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών»), ενισχύει με τη γενναιόδωρη συνεισφορά του τους εκπαιδευτικούς του Προγράμματος CERN 2022.

Πρόκειται για το 9ο σχολείο που στηρίζει το Πρόγραμμα και αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία, καθώς πρόκειται για ένα καινούριο ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό ΕΠΑΛ που προωθεί τις ναυτικές σπουδές. Η συμμετοχή σχολείου της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στο πρόγραμμα είναι μια ισχυρή ένδειξη της αναγκαιότητας για ουσιαστική ισοτίμηση της γενικής με την τεχνική-επαγγελματική εκπαίδευση και για ποιοτική κατάρτιση και επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών.

Η Ομοσπονδία μας έδινε και θα συνεχίσει να δίνει μάχες στο πολιτικό και στο επιστημονικό πεδίο για την αναβάθμιση της τεχνικής-επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Η λειτουργία ποιοτικών εκπαιδευτικών μονάδων στο χώρο μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τους μαθητές, για την εκπαίδευση, για την οικονομία και για την ανάπτυξη.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img