ΑρχικήΑνακοινώσειςΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

- Advertisement -spot_img

Συνέντευξη στους δημοσιογράφους Τζούλη Τσίγκα και Γιώργο Τραπεζιώτη του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» έδωσε χθες ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ ο Μ. Κουρουτός. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε για την τραγική κατάσταση στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, για τη βίαιη, εκδικητική και βαθιά πολιτική πρακτική των ομαδικών απολύσεων, για το τεράστιο ζήτημα της διασφάλισης της ποιότητας της εκπαίδευσης και της νομιμότητας των τίτλων σε όλους τους παρόχους ιδιωτικής εκπαίδευσης. Τόνισε επίσης ότι περίμενε πως η νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θα είχε ήδη προβεί στην επανασύσταση της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.
Ακούστε εδώ τις δηλώσεις του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ
Χθες, επίσης, φιλοξενείται στην Εφημερίδα των Συντακτών άρθρο του Κωνσταντίνου Ζαφειρόπουλου με τίτλο «Πογκρόμ στοχευμένων απολύσεων ιδιωτικών εκπαιδευτικών» στο οποίο περιέχονται δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΟΙΕΛΕ Γιώργου Χριστόπουλου για το πρόσφατο κύμα ομαδικών απολύσεων, το μεγαλύτερο στα χρονικά της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 1989, όταν εν μια νυκτί με μια χαριστική πράξη του τότε Υπουργού Παιδείας κ. Κοντογιαννόπουλου απολύθηκαν πάνω από 800 εκπαιδευτικοί με εκδικητικό τρόπο.
Δείτε εδώ το άρθρο της Εφ. Συν.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img